Już mi lepiej,na początku było mi wstyd za moją dla szetlandek ,ale taką niestety tylko przyjeli![]()
syberian husky " Eskimoski Domek"
Badzo sympatyczna nazwa![]()
'' Gdyby shiba mogła powiedzieć
jedno jedyne słowo
byłoby to słowo ''MOJE''!
MOJE jedzenie !! MOJE zabawki !! MOJ dom !! MOJ człowiek!! MOJ swiat !!
Galeria szkodników http://www.forum-kynologia.com.pl/sh...3835-Shiba-inu
Już mi lepiej,na początku było mi wstyd za moją dla szetlandek ,ale taką niestety tylko przyjeli![]()
Chiłałki- jest fajna "Gwiazdki z Białego Domu", ale druga podobna "Rosołowe Gwiazdki"- mi to się z chińszczyzną kojarzy![]()
Pusia- mi to trąci rosołem z......a w Chinach topieski.
Najbardziej nie lubię takich nazw co można sobie język połamać- w sumie nikt wtedy nawet poprawnie nie wymawia (oprócz właściciela nazwy). I jeszcze jedno- niektóre nazwy naszych sąsiadów jak my Polacy je czytamy- to wtedy jest śmiesznie- tak mi teraz z katalogu wpadło (proszę się nie obrazić) całość jest dużą czcionką to i trudno mi się domyslić co jest co- ale całokształt jest fajny-"JURAS PERLE JUODA PUPA"- ta "pupa" u Jurasa jest super. I jeszcze przydomek fajny "Damskiy Kapriz".
Ja naszym berneńczykom między innymi wpisałam "Czeburaszka" (to zostało zatwierdzone i do tej pory cięgi zbieram od mojej Magdy). A mi się berneńczyk, zwłaszcza taki mały, kojarzy właśnie z Kiwaczkiem z dobranocki (w oryginale Czeburaszka).
Ostatnio edytowane przez mila ; 02-07-2009 o 19:57
A ja już od kilku miesięcy się głowie nad przydomkiemTyle fajnych przydomków ludzie powymyślali a ja mam pustkę w głowie
![]()
dawaj Magda mniej więcej co Cię interesuje to wspólnie coś wymyślimy![]()
Tworzymy największą bazę ogłoszeń hodowlanych w Polsce!!!
Ponad 1100 kategorii ogłoszeń !!!
Dodaj swoje ogłoszenie w odświeżonym Serwisie
www.hodowle.info
Ze wszystkich pomysłów pozbieranych od rodziny te mam już zapisane do zgłoszenia:
Werner's oryginals
Finezja
Mekof
Chciałam jakieś nic nie znaczące ale zabrakło wyobraźni![]()
Mnie czasami ponosi przy takich okazjach. ale co tam
Chochlikowe szczescie
Turkusiowe tuptaki
Bałałajki
Kłaczate urwisy
Bozy podarek ( tak religijnie)
ja tak moge długo i duzo![]()
'' Gdyby shiba mogła powiedzieć
jedno jedyne słowo
byłoby to słowo ''MOJE''!
MOJE jedzenie !! MOJE zabawki !! MOJ dom !! MOJ człowiek!! MOJ swiat !!
Galeria szkodników http://www.forum-kynologia.com.pl/sh...3835-Shiba-inu