Czy znajdę tutaj coś na temat Tollerków?? Czy na forum jest jeszcze jakiś miłośnik tej rasy?![]()
ale kochana mordulka :w00t: :serce: <:cmok:>
Od czarnego nosa po koniec ogona, pies pokazuje, że chce z nami być – na dobre i złe
Mój pies - serduszko u moich stóp . .
Moja koleżanka ma psa tej rasy ::
Powiem szczerze,że nie przepadam za tą rasą.
Owszem ma kochaną mordke itd....
Nie wiem dlaczego ale jakoś te psy nie przypadły mi do gustu
Pozdrawiam Justyna :lol:
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
S <3.
nie wszystkim wszytsko musi się podobać :devil2:
mi się rasa podoba :super:
Twoje psy już tu są??? http://www.hodowle.info
Dodaj hodowlę, reproduktora, znajdź zaginionego psiaka
----------------------------------------------
żeby wstawić fotkę na forum najlepszy sposób to galeria zdjęć psów - kliknij i sprawdź!
Siemanko, dzięki za odp. Ja jestem osobiście zakochana po uszy w tych psiakach, chciałabym mieć takiego psiulka. Niestety, w Polsce wciąż ta rasa jest mało popularna. Saro, mam prośbę:jeśli nie lubisz tych piesków, to czy chciaż mogłabyś mi podać Gg tej Twojej koleżanki??? Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym piesku, mianowicie w jakim jest wieku, jak się wabi, z jakiej pochodzi hodowli tp.![]()
Oj, nie zauważyłam podpisu, sorki Justyna![]()
Oczywiście z miłą chęcią dam gg ale ona nie ma :(
Postaram się aby do mnie wpadła![]()
Wyciągne od niej jak najwięcej informacji i napiszę![]()
Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
S <3.
I would be very gratefulBardzo mi na tym zależy
![]()
Mam pare informacji!
Mojej koleżanki pies jest w "typie" Nova Scotia Duck Tolling Retriever
Mówię w "typie" dlatego,że nie powinno mówić się na psy bez rodowodu ,że są tollerami
Ma go z pseudohodowli
S <3.